Clubleven & Evenementen

De medische consultatie heeft zijn start niet gemist!

cpOp woensdag 28 september waren we enorm trots om het startsignaal te kunnen geven van de medische consultatie .

Voor we goed en wel geinstalleerd waren in de kinéruimte van onze 1e ploeg, stonden de eerste jeugdspelers al aan te schuiven.

Elke woensdagavond staan de deuren van de consultatie ( die gratis is ) open voor alle jeugdspelers , trainers en delegees van Merksem, Luchtbal en Olympic Deurne.

We waren aanvankelijk wel wat zenuwachtig omdat we niet goed wisten hoeveel spelers zich zouden melden .

Maar dit viel enorm goed mee, 8 (minder gelukkige )spelers kwamen naar de consultatie omtrent advies i.v.m een blessure.

Alles verliep heel vlot  en onze “ patiënten” bleken zeer tevreden te zijn over onze aanpak.

 

Wij willen hierbij dan ook een warme oproep doen naar alle jeugdspelers van de City Pirates Merksem, Deurne en Luchtbal om bij een blessure eerst langs te komen op onze consultatie, samen met minstens 1 ouder.

Indien nodig worden de spelers doorverwezen voor verder onderzoek / kinébehandelingen, of een consult bij Dr Nick Jansen ( orthopedist – MONICA) of Dr Mick Luykx ( cardioloog – Jan palfijn ) en is er tijd om  de nodige attesten in te vullen.

Trainers en afgevaardigden spelen een belangrijke rol in het doorsturen van de jeugdspelers, wij hopen dan ook op een goede samenwerking.

Verder kunnen de trainers het verloop van de blessures van hun spelers  opvolgen via socceronline.

 

Dit initiatief is weer een flinke stap vooruit in de opvolging van blessures bij onze jeugdspelers. Het is een mooie samenwerking tussen onze sportarts, Filip Spans , clubkinesist Marc Luyckx  en mezelf.

Maar een woord van dank is zeker op zijn plaats voor Patrick Lockefeer om het pad te effenen voor deze mooie realisatie en aan onze voorzitter die er hard voor geijverd heeft om dit initiatief laagdrempelig te kunnen houden door het gratis aan te bieden.

 

Voor meer info kan u terecht bij :

Veerle Stalmans 0477/33.24.57

Marc Luyckx 0477/ 84.91.11

 

Tot ziens !

Filip, Marc en Veerle

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*