Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 30/09 tem zondag 02/10

Het voetbalweekend zit er op en we kijken al uit naar het volgende…

Nat.Res. openden het weekend vrijdag op en tegen Leopoldsburg met een 0-3 winstscore. Verslagje vind je elders op de website.

Het eerste elftal won op zaterdagavond ook van Leopoldsburg met een 2-1 eindscore. Zou het aan de vele (jeugd)supporters hebben gelegen die zijn blijven supporteren na de Grote Piratenparade? De sfeer zat er na de wedstrijd in ieder geval goed in 😉

Cappellen was de grote overwinnaar afgelopen weekend spijtig genoeg.

U14IP verloren met 3-1.

U15IP tekenden een 2-3 eindscore op het bord. Tja, het kan niet elke week feest zijn hé… Beter volgende week!

U17IP zat het echt niet mee, net geen forfaitcijfers dankzij het doelpunt van Aaron. Spijtig genoeg moesten we na het laatste fluitsignaal 5-1 noteren.

U12IPA zijn dan weer de uitzondering. Na een goede start gingen ze met een 4-0 voorsprong rusten. Na de rust toch een beetje teruggezakt want Cappellen kon nog 4 keer scoren.Onze doelpuntenmakers van dienst waren Yetmir (3x), Iljas en Emmanuel.

U10 gew.A stuurden Heibos met een overdonderende 17-1 score naar huis. Dat moet heel veel pijn hebben gedaan. Wel een topprestatie voor onze jonge piraten!

Gew.Res. gingen op bezoek naar Brothers United en lieten zien dat men hen niet te sollen viel en wonnen meer dan overtuigend met een 2-6 score.

U17 gew.A deelden de punten met FC Merksem na een 5-5 gelijkspel.

Eerste elftal B verloor letterlijk in de allerlaatste minuut van Tubantia na de hele wedstrijd de betere ploeg te zijn geweest. De 1-0 was dan ook heel zuur voor spelers, sportieve staf en supporters.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*