Merksem

Nationale Reserven : Derde zege op rij !!

Het busje bracht ons deze avond naar Leopoldsburg. Beide teams stonden in de middenmoot met hetzelfde aantal punten. Het zou wel eens een spannend avondje kunnen worden. Al in de allereerste minuten moet Jordy tussen beide komen om ons voor een vroege achterstand te behoeden. Wij laten ons ook niet onbetuigd en trekken ten aanval en hebben ook enkele kansen. Het blijft goed heen en weer gaan alhoewel wij toch de betere mogelijkheden hebben. We verhogen onze druk op de tegenstander en op het half uur begaat één van de verdedigers handspel in het strafschopgebied. De ref wijst onverbiddelijk naar de stip. Jannick zet deze penalty feilloos om en we staan voor 0 – 1.De rest van de eerste helft spelen we op een volwassen manier uit.

De tweede helft is nauwelijks op gang gefloten of Jens rukt op langs de linkerflank en zijn voorzet wordt mooi binnen getikt door Kadir. 0 – 2. De sfeer wordt iets bitsiger en de thuisploeg gaat soms over het randje. Sommige potjes ook die aan onze kant beginnen te koken, gelukkig koken ze niet over. We hebben ook de mogelijkheden om verder uit te lopen maar toch moeten we wachten tot in de 80ste minuut om definitief afstand te nemen van Leopoldsburg. Karim vindt Brent en uiteindelijk velt  Bjorn het oordeel met een lage schuiver. 0 – 3. Tussendoor houdt Jordy de nul door een aantal keren gepast te reageren. We sluiten nu stilaan aan bij de subtop en we gaan dat proberen te bevestigen aanstaande vrijdag wanneer we thuis partij geven aan Eppegem.

City Pirates :

Jordy Deboeure, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt (70’ Nick Van Gastel ), Stef Lyssens, Karim Wilms, Rik Smets, Cody Van De Velde, Zed Rommens, Brent Van Den Abeele, Kadir Yilmaz ( 60’ Bjorn Bruggeman ), Mohamed Sefiani

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*