Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 23/09 tem zondag 25/09

De schoolweek is weer gestart en het voetbalweekend zit erop…. Even overlopen wie wat heeft gedaan.

Nat.Res. hebben vrijdag het weekend ingezet met een 6-2 overwinning tegen Vosselaar. Verslagje kan u elders op de website vinden.

U12IPA trokken naar Wolvertem Merchtem. Alhoewel ze 2-1 gingen rusten hebben ze dat daarna meer dan goed rechtgezet met een 3-7 overwinning. Misschien niet zo goed gestart maar heel goed teruggekomen.

U14IP kregen Grimbergen over de vloer. Het was een aangename en sportieve wedstrijd langs beide kanten. Jammer van de late gelijkmaker maar we worden week na week beter. We moeten zo blijven door gaan en dan komt het zeker goed. Doelpuntenmakers  van dienst waren Akram in de 25ste minuut en Francis met een penalty in de 56ste minuut. Spijtig genoeg behaalde Rayane een gele kaart. Op naar volgende week!

U15IP gingen op bezoek bij Wolvertem Merchtem. Zij wonnen overtuigend met 1-4. Chris (2x), Noeri en Fathi namen de doelpunten voor hun rekening. Voorlopig hun beste wedstrijd. We zijn al benieuwd naar de volgende…

U17IP speelden onder en stralende zon in het Jef Mermansstadion tegen Grimbergen. Het was niet hun beste wedstrijd en dat resulteerde zich in een 0-4 eindscore.

Het eerste elftal speelde op en tegen Vosselaar. Ondanks de meerdere kansen zat een overwinning er toch niet in en gingen we huiswaarts na een 3-2 nederlaag.

U10 gew.A zijn “goe” bezig! Zandvliet heeft in onze jongens hun meerdere moeten herkennen. Onze jonge piraten wonnen met 2-11. Proficiat!!

Gew.Res. ontvingen Hoboken op Luchtbal. Het was een stevige wedstrijd maar winnen zat er niet in deze keer. Spijtig genoeg moesten ze zich tevreden stellen met een 0-3 nederlaag.

U17 gew.A waren in hun nopjes na een 5-1 overwinning tegen Berendrecht.

Veteranen 1 verloren misschien met 1-4 van Patro Hoevenen, maar de sfeer in de 3de time zat er evengoed in.

Veteranen 2 deden het beter en wonnen met 6-1 van Marianne en sloten zich aan bij de vets 1 voor de 3de time.

Veteranen 3 wonnen overtuigend met 10-0 van Stabelino. Als dat geen feestje in de 3de time waard is?!

Eerste elftal B, 4de prov., speelde een degelijke wedstrijd. Spijtig van de gemiste penalty. Het werd uiteindelijk 2-2 wat misschien wel een terechte uitslag was.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*