Merksem

Nationale Reserven : Vlotte zege !!

Na onze eerste zege uit bij Houtvenne was het ook onze betrachting om vanavond de drie punten thuis te houden tegen Vosselaar. En dat het menens is bewijst Kadir al in de vijfde minuut  met een schot op de lat. We hoeven niet lang te wachten op de volgende actie, Sefiani vindt met een heerlijke crosspass  Jens, en die hamert de bal in de bovenhoek. 1 – 0 na tien minuten. En dan gebeurt er iets, dat we de voorbije wedstrijden ook konden vaststellen. We zakken te diep terug en zetten te weinig druk op de tegenstander. Vosselaar maakt daar gretig gebruik van en we krijgen enkele hete standjes voor ons doel, gelukkig voor ons komen ze niet tot scoren. Er wordt bijgestuurd door coach Tim en we nemen het heft weer in handen. We zijn in de twintigste minuut als Kadir zich doorzet en Karim de gelegenheid  geeft om nummer twee te scoren. 2 – 0. Enkele minuten voor dat we gaan rusten scoort Vosselaar toch de aansluitingstreffer. 2 – 1.

Als de tweede helft net op gang is begint Cody aan een actie die bij Brent belandt en die vindt Kadir aan de tweede paal, een knal onder de lat en we staan 3 – 1 voor. We zijn nu helemaal de betere ploeg en Vosselaar kreunt onder ons aanvalsgeweld. Rond de 65ste minuut  gaat het plots heel snel met het scoreverloop. Karim met de  4 – 1. Een minuut later Quinten of Kadir de 5 – 1.  De daaropvolgende minuut prikt Vosselaar nog eens tegen. 5 – 2. Twintig minuten voor tijd wordt Jens diep gestuurd en met een heerlijke lob legt hij de eindstand vast. 6 – 2. Knappe zege dankzij de inzet van iedereen. Volgende week vrijdag trekken we naar Leopoldsburg, met de bedoeling daar ook een goed resultaat neer te zetten.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt, Stef Lyssens (67’ Bjorn Bruggeman), Karim Wilms (67’ Jesse Aelbrecht), Rik Smets, Cody Van De Velde (55’ Zed Rommens), Brent Van Den Abeele, Kadir Yilmaz, Mohamed Sefiani (60’ Quinten Present)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*