Merksem

Nationale Reserven : Eerste zege is binnen !!

Tim bracht ons met het City Piratesbusje naar Houtvenne. Opdracht voor vanavond : onze eerste zege halen in het nieuwe seizoen. Zoals de voorbije weken beginnen we met het nodige enthousiasme aan de wedstrijd maar de groenroden uit Houtvenne wachten ons geduldig op. Zelf nemen ze weinig initiatief, het is eerder wachten op een foutje van ons om dan genadeloos toe te slaan. Het is dan ook het eerste half uur een zoeken en aftasten naar een zwakke plek in de defensie. Maar dan vinden we toch een gaatje in de thuisdefensie na een mooie aanval waar we enkele keren van flank wisselen en uiteindelijk wordt hij  afgerond wordt door Jens. 0 – 1. Vijf minuten later zijn we weer aan het feest als Kadir zich doorzet en Karim kan afronden. 0 – 2. Onze jonge garde blijft voor de rest van de eerste helft hun taak doen en we kunnen bij deze tussenstand dan ook gaan rusten.

Bij het begin van de tweede helft zijn we iets minder geconcentreerd en daarvan profiteert de thuisploeg om dichterbij te komen. 1 – 2. Maar twee minuten later nemen we terug iets meer voorsprong wanneer Jens  met een voorzet Kadir bereikt en het staat  1 – 3. We zijn beter maar dan krijgt de thuisploeg  van de ref een strafschop cadeau. Dit wordt in dank aangenomen. 2 – 3. We zijn dan in de 65ste minuut maar we  herpakken ons direct en vijf minuten later,  schiet Kadir ons op  2 – 4. Wat Houtvenne ook nog probeert ze komen geen stap meer dichterbij.  Mooi resultaat met een paar schaduwkantjes, eerst en vooral de knieblessure van Chris (hopelijk niet te erg ! ) en enkele spelers die het niet kunnen laten om te mekkeren op de ref. Hoe je het ook draait of keert, hij heeft altijd gelijk ook als hij ongelijk heeft. Volgende vrijdag nemen we het thuis op tegen Vosselaar.

City Pirates :

Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt (83’ Bjorn Bruggeman), Stef Lyssens, Karim Wilms, Rik Smets, Cody Van De Velde, Brent Van Den Abeele, Jess Daas (46’Zed Rommens), Kadir Yilmaz (70’Chris Choungo, 80’Quinten Present)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*