Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 16/09 tem zondag 18/09

De schoolweek is terug gestart en het voetbalweekend is achter de rug. We kunnen weeral vol enthousiasme uitkijken naar het volgend weekend. Maar eerst de uitslagen van afgelopen weekend.

Nat.Res. gingen op bezoek naar Houtvenne en namen de 3 punten mee terug naar Merksem na een 2-4 overwinning. Verslagje elders op de website.

U14IP gingen overtuigend winnen op Wolvertem Merchtem met 2-7.

U15IP ontvingen Grimbergen in het Jef Mermansstadion. Het werd een bewogen wedstrijd met 3 gele kaarten, een penalty en Mo die een wespensteek in het gezicht kreeg. Maar de 3 punten bleven thuis na een 4-1 eindscore.

U17IP trokken ook naar Wolvertem Merchtem en wonnen na een toch wel goede wedstrijd met 1-2.

Eerste elftal won met 3-1 van KVC Houtvenne na 2 doelpunten van Dermaut en een van Van Zantvoort. Volgende week kan je gaan supporteren op zondag om 15u00 op en tegen KVV Vosselaar.

U12IPA kregen Grimbergen over de vloer. Na het eerste kwart stond het 1-6, over een valse gesproken?! Na het laatste fluitsignaal stond het 7-10. Toch nog goed teruggekomen na doelpunten van Iljas (6x) en Fahd (1x) en dan nog een owngoal.

U10A gew. wonnen meer dan overtuigend van Ekeren naar een mooie wedstrijd. Délégé Katrien was weeral trots op haar ploegje na een 8-2 overwinning!

Gew.Res. hadden het toch wel moeilijk op Mortsel en moesten zonder punten huiswaarts keren. Spijtig van de 6-1 nederlaag. Meer geluk hopelijk tegen Hoboken volgende week.

U17A gew. trokken voor dag en dauw naar Turk Sport. Ze speelden een heel goede wedstrijd en hadden moeten winnen maar het bleef bij een gelijkspel. Aaron en Benico zorgden voor de 2-2 eindscore.

Veteranen 1 trokken naar “Den Beerschot” en vonden hun gelijke. Beide ploegen scoorden een keertje, dus bleven ze steken op een 1-1 gelijkspel.

Het eerste elftal B, 4de prov, ging overtuigend winnen op Racing Emblem. Na een vroeg doelpunt in de 9de minuut van Lecoutre was het wachten tot ver in de 2de helft tot we nogmaals scoorden. Pepermans (72ste) en Michielsen (76ste) scoorden vrij snel na elkaar en in de 84st minuut legde De Roy de 2-4 eindscore vast. Volgende week ontvangen onze jongens Massenhoven op zondag om 15u00 in het Jef Mermansstadion. Al vast veel succes!

Hopelijk ontvangen we volgende week nog wat meer uitslagen…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*