Merksem

Nationale Reserven : De ene week is de andere niet !!

Na onze prachtige uitwedstrijd van vorige week was het nu tijd voor onze eerste thuiswedstrijd tegen Nijlen. We begonnen alvast met dezelfde instelling en in de 7de minuut komen we al op voorsprong wanneer Jess een vrije trap heerlijk binnen krult. 1–0. We zijn vertrokken denk je dan, maar onze vreugde is van korte duur, in dezelfde minuut een missertje achteraan en de Nijlense spits profiteert hiervan en het staat 1–1. We blijven toch in hetzelfde bedje ziek als het gaat om onze kansen af te maken. Nijlen zet in de 20ste minuut Jelte nog eens aan het werk. Wij doen hetzelfde aan de overkant, de wedstrijd is nu in evenwicht. Op vijf minuten voor de rust, balverlies in het middenveld. Nijlen steekt een razendsnelle counter in mekaar en rondt die succesvol af. 1–2.
Onze tegenstander begint heftig aan de tweede helft met een knal op de lat. We herpakken ons en proberen de gelijkmaker te maken maar het is steeds van net niet. Nijlen kruipt achteruit en probeert vanuit de counter het verschil groter te maken. Wij blijven de opgelegde kansen de nek omwringen. De bezoekende defensie kraakt een aantal keren maar breekt niet. Het blijft uiteindelijk 1–2, ook omdat tien minuten voor het eindsignaal Jelte een penalty stopt. Volgende vrijdag gaan we op bezoek in Houtvenne, misschien kunnen we daar onze eerste overwinning halen.
City Pirates :
Jelte Schrauwen, Jannick Van Sanden, Gianni Defossé, Jens Muyshondt, Stef Lyssens (46’Zed Rommens), Chris Choungo (75’Bjorn Bruggeman), Karim Wilms (46’Mohamed Sefiani), Rik Smets, Cody Van De Velde, Brent Van Den Abeele, Jess Daas, Quinten Present.
Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*