Merksem

Uitslagen Merksem vrijdag 02/09 tem zondag 04/09

Het eerste weekend is achter de rug. Het weer zat mee en voor de ene ploeg was het een overwinning dit weekend en voor de andere verlies of gelijkspel. We zetten het even op een rijtje…

Nat.Res. trokken op vrijdagavond naar Sint Lenaarts en kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel ondanks de goede wedstrijd die werd gespeeld. Verslagje van de wedstrijd vind je elders op de website.

U14IP ontvingen K. Londerzeel SK op Jef Mermans. Onze jongens moesten nipt het onderspit delven met een 1-2 eindscore. Op naar de volgende wedstrijd!

U15IP gingen op bezoek bij de buren van Berchem Sport. Goed voorbereid en gretig begonnen ze aan de wedstrijd. Het bleef gelijk tot aan het laatste fluitsignaal maar beide ploegen konden toch één keertje scoren. 1-1 stond er dan ook na het laatste fluitsignaal op het scorebord.

Ons eerste elftal behaalden op zaterdagavond een 0-1 score tegen Sint Lenaarts. Meer hierover elders op de website.

U12A speelden afgelopen zondag op de noen op en tegen Berchem Sport. Het werd een leuke wedstrijd met onze jonge piraten als terechte winnaar op het einde van de wedstrijd. Dat vertaalde zich ook in de mooie score, namelijk 2-7. Het was een gezamenlijke overwinning maar de doelpunten waren van Emmanuel (3x), Essiaka (2x), Iljas en Houssein. Proficiat jongens!! Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijden…

Het eerste elftal in 4de prov. ging het naast de skipiste zoeken. Ze speelden tegen FC Brothers United. Onze jongemannen lieten zien dat ze wel degelijk tegen een stootje konden en namen de 3 punten mee naar Merksem na een degelijke wedstrijd. Soms ging het er wat hevig aan toe maar onze piraten hielden stand met een 1-3 overwinning als gevolg. Na een 1-0 achterstand scoorden Jan, Arnaud en Kris en stond de 1-3 eindscore op het bord. Proficiat! Op naar jullie volgende wedstrijd op zaterdagavond op Jef Mermans tegen KSK Oelegem.

U10A gew. gingen naar Essen en lieten zien dat met piraten niet te sollen valt en behaalden een mooie 4-6 overwinning!

U10B gew. hadden dan weer een afspraak op Turk Sport. Onze jonge piraten waren in goede vorm want ze lieten de jongens van Turk Sport achter met een kleine kater en namen de 3 punten hartelijk in ontvangst. 4-8 is dan ook een mooie overwinning!!

Gew.Res. speelden hun eerste wedstrijd thuis op Luchtbal. Het was genieten in het zonnetje voor de supporters. Sporting Burcht had enkele sterkhouders bij die een “ietsje” ouder waren dan onze jongens en dat werd ook ondervonden in de wedstrijd. Het werd uiteindelijk 2-4 na toch een verdienstelijke wedstrijd. Al vast veel succes op Wilrijk komende zaterdag!

U17A gew. ontvingen FC Ekeren op Bouckenborg. Voor vele onder ons pure nostalgie… De andere ploegen in de reeks zijn gewaarschuwd want onze jongens behaalde een mooie 5-2 overwinning. Na de wedstrijd gezelligheid troef in de kantine bij Carine.

Ik kijk weeral vol spanning uit naar jullie volgende resultaten en leuke anekdotes over de wedstrijden. Stuur maar door een laat iedereen meegenieten van jullie knallende wedstrijden!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*