Deurne

Sprinters cup finale U13 IP op woensdag 04/05/16 om 19u45 op de velden van Olympic Deurne

Op donderdag 22/04/16 ben ik gaan kijken naar de laatste groepswedstrijd van onze U13 IP tegen Beerschot – Wilrijk en dit in voorbereiding naar U14 (11 X11). Beerschot-Wilrijk had aan een gelijkspel genoeg om de finale te spelen,  daar zij een beter doelpunten saldo  hadden. Dus onze jongens wisten wat ze moesten doen “WINNEN”.

Het werd geen goede wedstrijd omdat beide ploegen niet wilde verliezen. Onze jongens trokken ten strijde tegen een zeer agressief en soms vuil spelende tegenstander. 2 rode en 1 gele kaart voor Beerschot-Wilrijk is hier het bewijs van.

Onze jongens hebben zeer slim en zeer attent gespeeld en op de juiste momenten zeer goed verdedigd en bij momenten goede combinaties in elkaar gestoken.

Na de eerste helft was het nog steeds 0 -0 en kunnen we snel vergeten.

De tweede helft werd er heel hard en met momenten heel vuil gespeeld door beide ploegen, de scheidsrechter had op een gegeven moment de wedstrijd niet meer onder controle.

Ondanks alles bleven onze jongens voetballen en druk naar voor zetten.

Na een hoekschop en veel tumult kwam de bal bij Amin Charif en deze kopte de bal binnen

1 – 0 en terecht op voorsprong. Enkele minuten later kreeg onze tegenstander een cadeau van de scheidsrechter en de vrije trap van net buiten de Baklijn ging binnen 1 – 1. Onze jongens gingen nog meer ten aanval en werd beloond na een afstand schot van

Abderrahim 2 – 1 . Nog Enkele minuten te spelen maar onze dappere krijgers hebben stand gehouden.

Nu naar de Finale tegen Antwerp op woensdag 04/05/16 om 19u45 op de velden van Olympic Deurne.

Bedankt aan Ahmed onze trainer die met deze dappere krijgers een schitterend resultaat boekte :   Zeno – Amin – Achraf – Amin – Jay – Zakaria – Abderrahim  – Hamza – Akram – Tibo – Yassin – Renzo

Als coördinator kan ik alleen maar tevreden zijn en daarom nodig ik iedereen uit om naar deze finale te komen kijken. Allemaal in geel en blauw en toeters en bellen. Iedereen op post voor deze unieke kans voor onze jongens.

Gr Rudy

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*