Evenementen

Merksem zingt op vrijdag 2 oktober

Een tiental leden van onze club staan mee op het podium te zingen. Iedereen welkom om hen te komen aanmoedigen!!

De inkom is gratis 😉

District Merksem organiseert voor de eerste maal ‘Merksem zingt’ in de feesttent. Het is een groot meezingfeest voor jong en oud, voor verenigingen, kortom voor iedereen die graag samen zingt.  Iedereen kan naar hartenlust meezingen, allemaal populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Uiteraard zijn dat heel veel liedjes in het Nederlands, maar we zingen ook grote klassiekers in andere talen. Allemaal nummers die herinneringen oproepen, waarbij je uit de bol kan gaan, en die je makkelijk kan meezingen. En dat gaat van Abba en The Beatles tot Willy Sommers en Noordkaap, van John Denver tot Vader Abraham en Johan Verminnen, en van Clouseau tot The Black Eyed Peas.

‘Merksem Zingt’ is één groot volksfeest, een avondje actief pretentieloos amusement. Het eerste deel van wordt verzorgd door Wim Leys en zijn muzikanten. Zij brengen een combinatie van populaire Nederlandstalige meezingers (zodat je je al wat kan opwarmen) en swingende Vlaamse rock’n roll zodat er ook wat kan gedanst worden.
Zing met ons mee in de feesttent in Bouckenborghpark. Ambiance verzekerd!

20.00 – 21.00u  Wim Leys en band
21.15 – 24.00u  Merksem Zingt

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*