Dam, Deurne, Linkeroever, Luchtbal, Merksem

Testen?!

City Pirates heeft ondertussen meer dan 1000 leden op vijf locaties: Merksem, Linkeroever, Luchtbal, Deurne en Dam.
Er is heel veel interesse om bij City Pirates te spelen en we kunnen jammer genoeg niet iedereen de kans geven.

Merksem IP onderbouw & Middenbouw (2007-2014)

Voor de site op Merksem (IP) worden er testperiodes georganiseerd voor onderbouw en middenbouw (leeftijd jonger dan 2006). Het inschrijfproces zal eind maart online komen, maar je kan je nu al registeren op de wachtlijst. Op die manier zal je eind maart via mail een herinnering krijgen om je in te schrijven.

Registreer je hier: wachtlijst klik hier. 

Merksem IP bovenbouw (2001-2006)

Voor de spelers die 13 jaar zijn of ouder worden er geen open testperiodes meer georganiseerd voor Merksem IP bovenbouw. Testen is op uitnodiging en die uitnodiging kan je krijgen dooer hier je gegevens achter te laten: bovenbouw Merksem IP

Linkeroever, Luchtbal, Dam, Deurne (2001-2014)

Heb je interesse in gewestelijk voetbal op één van de andere sites? Registreer je hier: wachtlijst klik hier en je zal later alle info via mail krijgen.

Meisjes/Damesvoetbal

Heb je interesse in meisjes of damesvoetbal? City Pirates heeft ploegen voor alle leeftijden. Stuur een mailtje naar oscar.coppieters@citypirates.be voor meer informatie.

Recreatief

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben we ook recreatief voetbal. Dit is éénmaal trainen per week, zonder competitie in het weekend. Perfect om te zien of uw zoon of dochter het voetbal leuk vindt. Hier vind je meer informatie: http://www.citypirates.be/recreatief/

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*